Tel/fax: 049/ 557 005

Mob1:   098/ 41 06 17

Mob2:   099/ 55 50 050

Česta
pitanja

Svjetski hit proizvod stigao i kod nas!

Česta pitanja

Akupunktura

Aparat za regulaciju tlaka

Na koji način se koristi aparat za regulaciju tlaka ako imam povišeni krvni tlak? Koliko puta dnevno i na kojem mjestu?

Aparat koristite na podlaktici od crte dlana. U toj zoni aktivna je točka za visoki i niski tlak. Raditi možete 3 puta dnevno pd 3-5 minuta po tretmanu.

Da li aparatom za regulaciju tlaka možemo smanjivati bol?

Da, vrlo jednostavno. Bolno mjesto tretirajte više puta dnevno i efekti su neupitni.

Čišćenje organizma

Antilipidni čaj

Da li se preporuča piti antilipidni čaj osobama sa povišenim ili niskim krvnim tlakom?

Svakako. Zeleni ili antilipidni čaj utječe na normalizaciju tlaka. Visoki tlak traži konzumiranje toplog čaja, a niski mlakog.

Da li antilipidni čaj pomaže kod "hladnih nogu"?

Svakako da pomaže. To mu je jedna od najvažnijih osobina. Dobra cirkulacija i čiste kapilare osnovni su preduvjet za zdravlje čitavog organizma pa i nogu.

Koliko dugo treba piti antilipidni čaj?

Mogu se u kontinuitetu popiti 3 kutije, nakon toga se napravi pauza od otprilike 30 dana pa se nastavlja do vidljivih rezultata.

Imam izrazito povišen kolesterol i trigliceride. Koji proizvod bi najbolje odgovorao za moj problem i na koji način se koristi?

Kod povišenog kolesterola i triglicerida svakako preporučamo uzimanje naša dva preparata: ANTILIPIDNI ČAJ i KAPSULE SAN GAO. Ovu kombinaciju možemo uzimati i 3 mjeseca uzastopce.

Čaj za mršavljenje

Da li moram reducirati prehranu pri terapiji mršavljanja sa Slim čajem?

Ne, ali se preporuča obroke podijeliti u 5 dijelova. Konzumirajte hranu sa manje masnoća životinjskog podrijetla i pijte dovoljno vode. Svakako održavajte fizičke aktivnosti (dnevno 30 minuta).

Da li se Čajem za mršavljenje mogu sniziti masnoće u krvi?

Smanjenje lipida i kolesterola u krvi jedno je od važnijih karakteristika djelovanja „Slim čaja“. Osim navedenog čisti toksine iz organizma, normalizira funkcije crijeva, jača slezenu i tako doprinosi smanjenju tjelesne težine.

Primjetio sam da u vašem asortimanu proizvoda, uz čaj, postoje i tablete i prašak za mršavljenje. Preporuča li se uzimanje ta 3 preparata odjednom za najbolje rezultate u smanjivanju prekomjerne tjelesne težine?

Kod izrazito pretilih osoba preporuča se svakako uzimanje čaja, tableta i praška za mršavljenje. Čak štoviše, može se povećati doziranje.

Dupla celuloza

Imam problema sa crijevima, tj. neredovitom stolicom već duže vrijeme.Pročitala sam da je Dupla celuloza dobra za čišćenje crijeva. Da li da krenem to koristiti za moj problem ili mi vi preporučate neki drugi proizvod?

Ukoliko nemate izražene tegobe u radu crijeva odnosno probave, preporučamo započeti čišćenje crijeva duplom celulozom. Ako postoji problem (zatvor, upala i sl.) uzet ćemo HITOZAN, DIGEST ILI PRAŠAK ZA MRŠAVLJENJE da počisti crijeva na „grubo”, pa nakon 1 popijene kutije preporučamo korištenje Dupla celuloze.

Zašto je najbolje da se Dupla celuloza žvače ili pije sa toplom vodom?

Dobro djelovanje ovih tableta već započinje u ustima mješanjem sa enzimima sline. Prema kineskom tumačenju topla (mlaka) voda je naprirodnija otopina za pomoć pri konzumiranju tableta.

Pomaže li Dupla celuloza kod hemeroida i na koji način?

Svakako. Čišća crijeva će normalizirati stolicu. Neće više biti učestalih naprezanja kod pražnjenja i doći će do regeneracije vena odnosno hemeroida.

Postoje li osobe kojima se ne preporuča uzimanje Dupla celuloze?

Osobama koje imaju izražen problem sa crijevima (zatvor, upalu, kolitis, crnovu bolest i sl.) preporuča se da se prije konzumacije Duple celuloze, korisiti Hitozan, Digest ili Prašak za mršavljenje jer Dupla celuloza ima povećanu moć apsorbiranja štetnih tvari u crijeva pa može doći do težeg pražnjenja crijeva. Stoga se preporuča za takve osobe ovakav način terapije.

Hitozan

Što je to toliko posebno u Hitozanu?

Hitozan je predmet izučavanja znanstvenika u cijelom svijetu pa se održavaju konferencije o njegovom djelovanju. Iznimna moć apsorpcije ove biološke celuloze i reguliranje pH u našoj međustaničnoj tekućini više su nego dovoljan razlog za tako veliki interes znanstvenika.

Kako se koristi Hitozan u slučaju opekotina?

Pažljivo rastvorite kapsulu i pospite praškom ranu. Nije potrebno odstranjivati prašak sa rane jer će se razgraditi prirodnim putem. Ponavljati postupak svaki dan do zarastanja rane.
Dijabetičke rane NE SMIJU se tretirati ovim načinom.

Zašto se Hitozan preporuča odvajati 2 sata od svih ostalih ljekova ili pripravaka?

Hitozan je iznimno snažan apsorber svih vrsta toksina i stranih materija u međustraničnom prostoru i probavnom traktu. Budući ljekovi nisu prirodni našem organizmu, Hitozan bi apsorbirao i njih, i to je razlog zašto odvajamo konzumiranje hitozana i ljekova 2 sata.

Na koji način Hitozan djeluje na stanice raka?

Hitozan u krvi blokira kretanje tzv. konjugacionih molekula, te tako sprječava širenje metestaza raka preko krvi.

Da li se Hitozan preporuča popiti u slučaju da se otrujemo nekom hranom?

Da, svakako. Prilikom trovanja kao snažan apsorber toksina brzo će eliminirati toksine iz pokvarene hrane da ne uđu u krvotok i tako spriječiti trovanje.

Kapsule ljepote

Zašto naziv tableta "Kapsule ljepote"?

Vrlo snažan utjecaj ovih kapsula na čišćenje i regeneraciju naše jetre, ponovno će uspostaviti  pravilan tok eliminacije toksina iz organizma. Toksini više ne izlaze kroz kožu (teški miris) i dolazi do obnavljanja prirodnog stanja vaše kože.

Može li se korištenjem Kapsula ljepote učinkovito smanjiti pigmentne mrlje?

Budući Kapsule ljepote iznimno pomažu čišćenju jetre, poboljšavaju cirkulaciju krvi, te potiču bolji rad slezene itekako pomažu odstranjenju pigmentnih mrlja i vraćaju sjaj kože.

Sanj gao

Imam izrazito povišen kolesterol i trigliceride. Koji proizvod bi najbolje odgovorao za moj problem i na koji način se koristi?

Kod povišenog kolesterola i triglicerida svakako preporučamo uzimanje naša dva preparata: ANTILIPIDNI ČAJ i KAPSULE SAN GAO. Ovu kombinaciju možemo uzimati i 3 mjeseca uzastopce.

Dopuna minerala i vitamina

Cink

Da li manjak Cinka utječe na neplodnost?

Svakako. Najveća koncentracija cinka u organizmu nalazi se u testisima. To sve govori o važnosti cinka kod navedenog problema.

Kome je potrebno uzimanje Cinka?

Doslovno svakoj osobi. Zbog generalnog manjka aktivnih tvari u hrani, cink, najvažniji mikroelement u našem tijelu itekako treba povremeno uzimati radi očuvanja zdravlja.  

Djeluje li Cink na povećanje imuniteta i zašto?

Cink je poznati, između ostalog, imunoregulator. Zbog širine utjecaja cinka na žlijezde sa unutarnjim izlučivanjem na dermatološke probleme, sterilitet, vid itd, njegov manjak može bitno narušiti zdravlje i otvoriti put do najtežih oboljenja.

Kalcij za žvakanje

Da li svaka osoba treba dodavati u prehranu vitamine i minerale?

Da, u posljednjih 100 godina sadržaj ovih vrlo važnih komponenti prehrane smanjen je u prosjeku 50%. Samo zbog te činjenice apsolutno je potrebno dodavati ono čega u hrani nema dovoljno.

Koliki je postotak usvajanja Tiens kalcija u organizam?

Postotak usvajanja Tiens kalcija je 95 – 98%. I to je, prema obavljenim istraživanjima na svjetskoj razini, najviši postotak usvajanja od svih testiranih preparata kalcija.

Dopušta li se djeci konzumiranje kalcija?

Posebno je važno znati kolika je korist kalcija za djecu. Nepravila,  “moderna” prehrana ne može podmiriti potrebe za kalcijem, pogotovo dok djece. Problemi sa kralježnicom uzeli su toliko maha da vidjeti skoliozu (iskrivljenje kralježnice) možete vidjeti, tako reći, kod svakog drugog djeteta. Ako se ne reagira pravodobno, problem ostaje za čitav život. A to je samo jedan od čitavog niza problema zbog manjka kalcija.

Preporuča li se uzimanje kalcija osobama oboljelima od ateroskleroze?

Nedostatak kalcija utječe na čitav niz zdravstvenih tegoba kao što je osteoporoza, zgrušavanje krvi, bolesti zubiju, alergije, kardiovaskularna oboljenja, autoimuna oboljenja itd. Tako da je kalcij neophodan kao pomoć kod takvih oboljenja.

Preporuča li se uzimanje kalcija trudnicama?

Da, ali pod nadzorom stručne osobe.

Može li se kalcij koristiti uz konzumiranje klasičnih lijekova?

Da, čak dapače, biti će bolji učinak istih.

Spirulina

Da li svaka osoba treba dodavati u prehranu vitamine i minerale?

Da, u posljednjih 100 godina sadržaj ovih vrlo važnih komponenti prehrane smanjen je u prosjeku 50%. Samo zbog te činjenice apsolutno je potrebno dodavati ono čega u hrani nema dovoljno.

Što to znači "divlja spirulina"?

Ova alga bere se u svom prirodnom staništu u Tibetskim jezerima. To garantira najveću moguću kvalitetu ovog izuzetnog bilja. Imamo informacije da se kod nekih proizvođača spirulina uzgaja u bazenima, dodantno se „hrani” što umanjuje njezinu prirodnost, a time i efikasnost učinaka.

Čuo sam da se Spirulina preporuča sportašima. Zašto?

Spirulina se još naziva i "biljno meso". 60% spiruline sadrži proteine koji se lako usvajaju i daju organizmu veliku energiju.

Zamjenjuje li Spirulina cijelodnevni obrok?

Ne, no spirulina može zamijeniti ili obogatiti obrok. No dugotrajno, ne preporuča se uzimanje spiruline umjesto redovne prehrane.

Može li se na neki način mršaviti konzumacijom Spiruline?

Moguće je unijeti umjesto jednog obroka Spirulinu (večera) u periodu tretmana za mršavljenje.

Jačanje imuniteta

Holikan

Kolika je količina resveratrola u jednoj kapsuli Holikana?

1 kapsula Holikana = 1 litra crnog vina

Preporuča li se uzimanje Holikana osobama mlađe životne dobi?

Holikan se može konzumirati od 14 godine života.

Da li Holikan štiti od karcinoma?

Glavni sastojak Holikana je tvar koju zovemo RESVERATROL. Izuzetno je jak antioksidans koji po svojoj aktivnosti nadmašuje npr. Beta karoten 4 – 5 puta,
vitamin E do 50 puta, vitamin C do 20 puta itd. Dakle vezuje i izbacuje iz organizma slobodne radikale i tako čuvaju naš organizam od teških oboljenja, kao što je karcinom. Resveratrol djeluje direktno protiv stanica raka pa efikasnost djelovanja resveratrola iznosi kod raka mliječne žlijezde 37 – 43%, raka jetre 37 - 48 % , raka želuca 34 – 41 %, a rast zdravih stanica potiče za 9 – 18%.
Dakle, istraživanja su pokazala iznimna antikancerogena svojstva holikana.

Ikan

Imam problema sa manjkom kisika u mišićima i aritmijom. Pročitala sam da Ikan može pomoći na tom području. U kojoj količini se pije Ikan i kako djeluje? Postoji li još neki proizvod koji bi pomogao u mom slučaju?

Ikan ima vrlo snažna svojstva dopreme kisika u stanice te tako sprječava razorno djeovanje hipoksije (manjak kisika). Doziranje je 1 - 2 kapsule dnevno. Od ostalih preparata preporučamo Vejkan  i Kordiceps.

Da li Ikan mogu koristiti osobe sa povisenim tlakom?

Da, ali vrlo oprezno. Započnite konzumiranje u minimalnoj količini, mjerite tlak i postepeno povećavajte do navedene količine na deklaraciji.  

Kordiceps

Da li je Kordiceps učinkovit kod gripa?

Kordiceps je gljiva sa posebnim biološkim rastom i razvojem. Zapravo može se reći da ima i životinjska i biljna svojstva. Jedan dio života provede u gusjenici leptira kao „bakterija“ i hrani se njezinim sokovima. Na kraju života gusjenice razvije se gljiva ili kako je na Tibetu zovu „kukac“. Znanstvena zajednica došla je do zaključka da je kordiceps najljekovitija, do sada poznata, biljka na svijetu.
Uz čitav niz drugih osobina ovog posebnog preparata, pomoći će vašem imunološkom sustavu da se efikasno obračuna sa virusom gripe.

Smiju li djeca koristiti Kordiceps radi povećanja imuniteta i u kojim količinama?

Prema uputstvu i djeci se preporuča uzimanje Kordicepsa, ali u konzultaciji sa stručnom osobom o količini i načinu doziranja.

Čula sam da Kordiceps koriste vrhunski sportaši u Kini. Je li to istina?

Tek nedavno, treneri su objavili tu vijest jer je bilo čudno kako odjednom toliko zlatnih medalja na velikim natjecanjima. Kordiceps daje iznimnu energiju našem organizmu na prirodan način.

Može li uistinu Kordiceps pomoći kod osoba oboljelih od karcinoma?

Preparati kao što su Kordiceps, Kalcij, Holikan i Ikan imaju antionkološka djelovanja. Osim imunološkog djelovanja, u laboratorijima je dokazano da Kordiceps ima direktni utjecaj na sprečavanje rasta i razvoja stanica karcinoma. Posebno je djelotvoran kod karcinoma bubrega i jetre. Uz korištenje dugih naših proizvoda efikasno se može pomoći organizmu da se vlastitim potencijalima izbori za zdravlje.

Imam problema sa gutanjem kapsula. Mogu li Kordiceps na neki drugi način konzumirati?

Svi naši preparati mogu se izvaditi iz kapsula i konzumirati kao prašak. Mogu se miješati sa vodom ili hranom.

Vejkan

Pomaže li Vejkan kod kožnih oboljenja i na koji način?

Da, i to jako efikasno. Pomlađuje kožu, revitalizira bore, regenerira ožiljke na tkivima, sprečava pojavu tamnih pigmentnih točaka na kože (staračke pjege).

Prilikom mršavljenja koža se opušta. Čula sam da je Vejkan djelotvoran na području zatezanja kože. Da li je to istina?

Svakako se preporuča u fazi mršavljenja uzimanje Vejkana jer pomlađuje kožu i održava njezinu elastičnost.

Pročitala sam da je Vejkan ulje pakirano u kapsule. Može li se otvoriti kapsula pa ulje vejkana namazati na neki dio tijela?

Kapsule Vejkana se mogu otvoriti i to dragocijeno ulje namazati po koži radi saniranja upalnih procesa na koži.

Madrac Zdravlja

Madrac Zdravlja

Kako čistiti TIENS Madrac Zdravlja?

dlkads

Mršavite zdravo

BVE prašak

Primjetio sam da u vašem asortimanu proizvoda, uz čaj, postoje i tablete i prašak za mršavljenje. Preporuča li se uzimanje ta 3 preparata odjednom za najbolje rezultate u smanjivanju prekomjerne tjelesne težine?

Kod izrazito pretilih osoba preporuča se svakako uzimanje čaja, tableta i praška za mršavljenje. Čak štoviše, može se povećati doziranje.
 

BVE tablete

Primjetio sam da u vašem asortimanu proizvoda, uz čaj, postoje i tablete i prašak za mršavljenje. Preporuča li se uzimanje ta 3 preparata odjednom za najbolje rezultate u smanjivanju prekomjerne tjelesne težine?

Kod izrazito pretilih osoba preporuča se svakako uzimanje čaja, tableta i praška za mršavljenje. Čak štoviše, može se povećati doziranje.

Čaj za mršavljenje

Da li moram reducirati prehranu pri terapiji mršavljanja sa Slim čajem

Ne, ali se preporuča obroke podijeliti u 5 dijelova. Konzumirajte hranu sa manje masnoća životinjskog podrijetla i pijte dovoljno vode. Svakako održavajte fizičke aktivnosti (dnevno 30 minuta).

Mogu li se čajem za mršavljenje sniziti masnoće u krvi?

Smanjenje lipida i kolesterola u krvi jedno je od važnijih karakteristika djelovanja „Slim čaja“. Osim navedenog čisti toksine iz organizma, normalizira funkcije crijeva, jača slezenu i tako doprinosi smanjenju tjelesne težine.

Primjetio sam da u vašem asortimanu proizvoda, uz čaj, postoje i tablete i prašak za mršavljenje. Preporuča li se uzimanje ta 3 preparata odjednom za najbolje rezultate u smanjivanju prekomjerne tjelesne težine?

Kod izrazito pretilih osoba preporuča se svakako uzimanje čaja, tableta i praška za mršavljenje. Čak štoviše, može se povećati doziranje.

Pojas za mršavljenje

Da li Pojas za mršavljenje možemo koristiti kod problema sa kralježnicom ili bolova u ramenu?

Da, postavite pojas na fotelju i naslonite kralježnicu na njega. Druga varijanta je da pojas postavite oko vrata kao šal te pustite da vas masira na bolnom mjestu.

Pročišćivač voća i povrća

Pročišćivač voća i povrća

Vrlo sam zabrinuta zbog epidemije bakterije E.coli. Da li je ovaj uređaj zbilja učinkovit u suzbijanju te smrtonosne bakterije?

Kako je ozon vrlo snažan slobodni radikal kisika, u kontaktu s njime momentalno se razaraju stanične membrane bakterija i virusa. Zanimljivo je da viši organizmi imaju zaštitu stanice, tako da ne može naštetiti čovjeku.

Zašto je poželjno koristiti vodu kada ozoniramo voće, povrće ili meso?

Ozon se vrlo dobro otapa u vodi pa je vrlo praktično koristiti vodu kao medij za dovođenje ozona na voće, povrće, meso i sl.

Da li ozoniranjem vode eliminiramo otopljene minerale poželjnje za naš organizam?

Ne. Ozonom eliminiramo neželjeno u vodi kao što je klor ( otrov ), mikroorganizme kao što su bakterije, virusi , gljivice i sl.

Da li se ozoniranjem uništavaju prirodni sastojci dobri za ljudsko zdravlje poput vitamina, minerala itd.?

Ne, zato jer ozonom eliminiramo negativne sastojke unesene „ljudskom rukom“ u namirnice poput pesticida, herbicida u voću i povrću, hormorna i antibiotika u mesu itd.

Kako ozoniramo hranu koju ne možemo potopiti u vodu?

Hranu stavimo u plastičnu vrećicu, stavimo u nju cijevčicu koja vodi iz uređaja, lagano zatvorimo otvor vrećice kako ozon ne bi izlazio van te pustimo da radi 5 do 10 minuta. Nakon toga namirnice su spremne za pripremu ili za spremanje u hladnjak, zamrzivač i slično.

Da li je moguće namirnice ozonirati te ih nakon toga pohraniti u hladnjak?

Da, čak i preporučamo da namirnice koje ste kupili ozonirate prije pohranjivanja u hladnjak ili zamrzivač kako bi namirnice trajale duže te se ne bi pokvarile. Poznato je da ozonirana hrana ima dvostuko duži vijek trajanja od namirnica koje nisu tretirane ozonom.

Vrlo sam zabrinuta zbog epidemije bakterije E.coli. Da li je ovaj uređaj zbilja učinkovit u suzbijanju te smrtonosne bakterije?

Apsolutno je učinkovit jer se bakterije uglavnom zadržavaju na površini voća i povrća, pa i mesa, pa ozon može doći u kontakt sa bakterijom.

Specifični proizvodi

Digest

Imam problema sa probavom, nadutosti i vjetrovima. Postoji li neki proizvod u vašem asortimanu koji bi mi pomogao?

Digest je visoko kompleksan proizvod za probavne probleme u cijelosti. Od jednjaka do debelog crijeva. Pomaže kod napuhavanja trbuha, kod poremećaja motorike crijeva, normalizira rad želuca i debelog crijeva tako da bi taj proizvod itekako mogao pomoći kod vašeg problema.

Kanli kapsule

U kojoj životnoj dobi treba početi sa uzimanjem Kanli kapsula?

Preporuča se svim ženama preventivno iza 40. godina po 2 kutije godišnje. Poslije menopauze i češće muškarcima poslije 50. godina jednom godišnje.

Alergična sam na soju. Htjela sam koristiti Kanli kapsule radi mog ulaska u menopauzu, no pročitala sam da u sastavu Kanlija ima soja. Preporučate li mi možda neki drugi proizvod koji ima slična djelovanja kao Kanli, a ne sadrži soju?

Ako ste alergični na soju ne preporučamo uzimanje Kanli kapsula već kao zamjenu preporučamo nas preparat Ulje noćurka.

Maca

Kako Maca može pomoći kod problema smanjene potencije?

Maca je najpoznatija biljka iz domovine Inka. Poznato je da su u to doba već bile poznate koristi Mace za povećanje potencije i povećanje libida. Dakle iskustvo dokazuje neospornu vrijednost Mace u tom segmentu života.

Ulje češnjaka

Ukoliko koristim Ulje češnjaka, osijeća li mi se miris češnjaka kroz usta?

Kako su kapsule Ulja češnjaka pakirane tako da se rastvaraju u želucu odnosno tankom crijevu, neće doći do karakterističnog mirisa koji se može prepoznati u kontaktu sa drugom osobom.

Sport

Sport

Čula sam da Kordiceps koriste vrhunski sportaši u Kini. Je li to istina?

Tek nedavno, treneri su objavili tu vijest jer je bilo čudno kako odjednom toliko zlatnih medalja na velikim natjecanjima. Kordiceps daje iznimnu energiju našem organizmu na prirodan način.

Zdravi san

Jastuk zdravlja

Kako zapravo djeluje multifunkcionalni jastuk na naš mozak?

Djeluje putem rezonancije na stanice mozga. Neke tvari iz prirode (kristali) emitiraju elektromagnetske valove na koje reagriraju naše moždane stanice i pojačava se biološka aktivnost. Dakle, tajna djelovanja ovog tako posebnog jastuka je u njegovom punjenju.

Na koji način se pere multifunkcionalni jastuk?

Cijeli jastuk ne smije se prati ili izlagati sunčevoj svjetlosti. Jastučnica se pere na način da se punjenje izvadi iz nje, jastučnica se ručno opere, osuši i punjenje se vrati u nju. Punjenje (plastični valjčiči) se nikako ne smiju prati. Pamučno pokrivalo koje se dobije uz jastuk se normalno pere.

Stavlja li se multifunkcionalni jastuk u normalnu jastučnicu?

Ne. Dobije se uz jastuk pamučno pokrivalo čime se prekrije jastuk. Radi ventilacije se ne preporuča stavljanje jastuka u klasične jastučnice.

Postoje li razne veličine jastuka?

Ne, ali se preporuča  regulirati tvrdoću  jastuka tako da oduzmemo  punjenje u zato dobivenu  prozračnu malu  jastučnicu . Na taj način dobijemo i dodatni  mali jastučić.

Nazovite nas za bilo koji savjet. Ukoliko imate bilo kakvih dvojbi ili ne znate koji bi Vam proizvod najbolje odgovarao, kontaktirajte nas putem telefona,

e-maila ili Skype-a i mi ćemo Vam u najkraćem roku pomoći savjetom. 

 

Predavanja o kompaniji Tiens svake srijede od 17 do 18 sati u Zagrebu. Ukoliko niste iz Zagreba, a želite da održimo predavanje u vašem gradu, kontaktirajte nas radi dogovora!
 

Copyright © 2023 www.zdravlje-iz-prirode.com, sva prava pridržana.
nous avons ici un peu plus d'images de la collection printemps / �t� 2007 visvim.certainement de chouettes trucs la comme d'habitude.ils ont de nouveau fbt & # 8217; s, hockneys multicolore et kiefer salut & # 8217; s, un bon g�nie de collaborations comme chaque saison.ils ont aussi des chemises, pulls et pulls a col de cette collection, featuring int�ressant multicolor côt� encarts.il est �galement int�ressant de bagages qu'ils offrent tout engin fixe le v�lo.ADIDAS TUBULAR WOMENau lieu d'offrir des sacs de messager sacs, ils offrent pour toi de porter toute votre v�lo.mais vous pouvez bien sûr �galement obtenir plusieurs couleurs, la balistique et une roue.ADIDAS YEEZY 350 BOOSTdans l'ensemble une ligne solide comme d'habitude, et beaucoup de choses a v�rifier.par d'autres.apres avoir jou� un aspirant edm dj dans le film comme �t� lamentablement, nous sommes tes amis,ADIDAS ULTRA BOOST zac efron continue a l'or avec sa prochaine greve cin�matographique,ADIDAS SUPERSTAR 2 sale papy.ADIDAS EQT CUSHION 91 le film suit un dur de fianc� �  nomm� jason kelly (efron) qui, juste avant son mariage,ADIDAS ORIGINALS ZX 8000 est pi�g� dans la conduite de ses moeurs, pot avec ancien g�n�ral grand - pere dick (robert de niro) en floride pour les vacances de printemps.ADIDAS YEEZY BOOST 550r�alis� par dan mazer,Adidas Youth Superstar le film et # 8217;ADIDAS ULTRA BOOST s cast a julianne hough,ADIADS YEEZY BOOST 350 V2 aubrey plaza et dermot mulroney.22 janvier - th�atres sales coups.
Air Force 1 07 Shoes,Nike Air Force 1 Flyknit Sneakers,Air Force 1 Mid 07,Nike Air Huarache Sneakers,Nike Air Jordan Sky High OG,Air Max 1 Ultra SE